Free Trial

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Är sociala media stressande för dig?

Luta dig tillbaka & slappna av medan LiveAgent omvandlar alla notifieringar till ärenden.

  • ✓ Ingen startavgift    
  • ✓ Kundservice 24/7    
  • ✓ Inget kreditkort behövs    
  • ✓ Säg upp när som helst
Använd av
logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
Social
Social media support software

Sociala media support inuti din helpdesk

LiveAgent är en omnikanal helpdesk mjukvara som samlar alla dina kundinteraktioner från flera sociala nätverk och organiserar dem logiskt på en plats. Använd LiveAgent för kundservice låter dig fokusera på de mest viktiga företagsuppgifterna medan du behåller din kundnöjdhet hög.

Sociala media support av LiveAgent är snabb, effektiv och kostnadseffektiv. Prova det idag.

Låt LiveAgent hantera dina sociala media meddelanden

Blir du ofta distraherad av sociala media meddelanden från dina prospekt och kunder? Det är över. Koppla ihop alla dina sociala media kanaler till LiveAgent och dra fördel från avancerad automatik. Med en obegränsad historik och förenade meddelanden, få en hel bild av varje person du någonsin pratar med.

Vad är inkluderat?

Facebook

Vår Facebook integration eliminerar behovet av att övervaka flera enheter, sociala media konton, och dela logga in detaljer. Alla agenter kan svara på ärenden från din universella inbox, så det behövs inget beroende av en Facebook sidas administratör.

Användandet av din Facebook integration är lätt. Bara koppla ihop din Facebook företagssida (eller sidor!) till din LiveAgent instrumentbräda och börja. Några kommentarer på dina sociala poster eller omnämningar av din sida kommer automatiskt att bli konverterade till ärenden, som du kan besvara och sedan arkivera. Som ett resultat, kan det hjälpa dig bygga en lojal online community genom att förstärka kundengagemang.

Facebook messenger chat app

Facebook Messenger

LiveAgents Facebook Messenger integration möjliggör för dig att chatta i realtid med dina kunder. När din Facebook sida får ett direkt meddelande, är det direkt omvandlat till ett ärende och instoppat till LiveAgents instrumentbräda. Du kan lätt svara, skicka bilagor eller även trycka på “Gilla” knappen.

Twitter

LiveAgents Twitter integration möjliggör för dig att övervaka alla @omnämningar av din sida eller några #hashtags efter ditt val.

Bara koppla ihop ditt Twitter konto med din LiveAgent instrumentbräda och välj vilka hashtags och omnämningar du vill övervaka. Alla övervakade hashtags och omnämningar kommer att bli automatiskt konverterade till ärenden och kan bli automatiskt tilldelade till vilken avdelning du väljer. LiveAgent kommer automatiskt att hämta alla tweets med dina övervakade nyckelord och du kan börja svara på dem från instrumentbrädan.

Instagram

LiveAgents Instagram integration möjliggör för dig att se och svara på poster som du varit taggade i eller omnämningar i, liksom att svara på kommentarer på dina sociala media poster. I tillägg, med LiveAgents universella inbox, har du alla dina ärenden under ett tak, så det behövs inte övervakas med flera enheter eller konton. Som ett resultat, kommer LiveAgent spara dina agenter tid, förbättra deras svarstider till förfrågningar och ökar agent produktivitet på samma gång. Prova det idag och skapa en stark sociala media närvaro direkt.

Viber

LiveAgents Viber integration möjliggör för dig att ta emot och besvara Viber meddelanden till din universella inbox. Kolla hur det fungerar i vår demo video!

Användbara funktioner som gör din sociala media support snabbare

Du behöver inte spendera timmar på sociala media för att besvara dina kunder i god tid.

Varje privat meddelande från sociala media kanaler kommer hamna i samma ställe som e-post, chattar och samtal.

Välj mellan hundratals triggers och villkor för att automatisera ditt arbetsflöde och processer.

Använd specifika taggar eller separata avdelningar för att styra sociala media support kanaler.

Öka din produktivitet genom att använda sparade meddelanden, lägg till bilagor och sätt in anteckningar.

Peter Komornik

LiveAgent kombinerar excellent livechatt, ärendehantering och automatik som låter oss ge exceptionell support till våra kunder.

Peter Komornik, CEO
logo slido black

Rättvist prissatt mjukvara

Vi tog en alternativ väg än annan mjukvara på marknaden. Vi erbjuder vissa kanaler som add-ons, vilket sparar dig pengar, speciellt om du har ett stort antal agenter. Betala bara för vad du använder med våra transparenta priser.

Add-on

Add-on

Betala för sociala media kanaler bara när du behöver dem.

$39/mån
Add-on

Allt inklusive

Varje endaste LiveAgent funktion inkluderar sociala media support.

$39/mån

Ha en konkurrensfördel

Genom att sammanföra din sociala kundservice till din helpdesk mjukvara, får du en fördel över dina konkurrenter. Kunder kommer vilja kontakta dig med lätthet, utan att ha funderat ut vilken sociala media kanal är den snabbaste och mest populär för att få ett svar.

Kom ihåg att bra och regelbundna e-post blir gradvis ersatta av realtids chatt, callcenter mjukvara och sociala media meddelanden. Med LiveAgent, kan du ge omedelbar respons. Investera i kundservice mjukvara kommer att hjälpa dig ge snabb, bekväm och smidig kundsupport.

Have a competitive advantage
How to choose the right help desk software

Öka kundbehållning

Företag kan förbättra antal behållna kunder genom olika marknadsstrategier, inklusive ge gåvor, enkäter och rabatter.

Men, det mest glömda sociala media strategin är att ge utmärkt kundservice. Det finns ingen hemlighet bakom det. Glada kunder brukar komma tillbaka.

För att nå stjärnstatus med kundsupport, behöver du först utrusta ditt kundsupport lag med en proper sociala media styrningsverktyg.

LiveAgent samlar alla omnämningar och meddelanden till en enda plattform, som möjliggör för din kundservice representanter att bli mer effektiva. Som ett resultat, förbättrar du kundengagemang och följande bibehållna kunder också.

Över 30,000 företag kan inte ha fel

Se våra succéhistorier och vittnesmål för att hitta hur LiveAgent kan boosta din kundsupport och öka glädjen för dina företags partners.

Använd oss på vilket sätt du vill

LiveAgent anpassar sig till ditt företags storlek och industri. Vi har hjälpt organisationer av alla typer och storlekar. Kolla vad de har att säga om att använda vår mjukvara.

Business pages

Företagslösningar

Start-ups & Företag

Organisationer

Stat och kommun

Universitet

Industry Solutions

Industrilösningar

E-handel & Tjänster

Resor & Hotell

Marknadsföring & Telecom

Underhållning

Orsaker varför du bör använda
social kundservice mjukvara

Har du någonsin undrat varför företag började kommunicera med sina kunder genom social kundservice mjukvara istället för direkt på sociala media? Det är för att de var trötta på att övervaka sociala media på olika enheter, dela logga in detaljer och byta tabbar! Identifierar du med följande?

Smiley face icon

Förlora helhetssynen

Vet du inte vad din förra konversation var med en kund för att den var på en annan kanal? LiveAgent håller koll på det.

Clock icon

Förlorar värdefull tid

Byter du mellan olika typer av mjukvara för ofta? Låt LiveAgent sköta jobbet åt dig.

Web icon

Hårt att styra

Styr du flera profiler på olika sociala nätverk? Med LiveAgent kan du styra dem alla från en instrumentbräda.

Vad är sociala media kundservice?

Sociala media kundservice är en relativt ny mjukvaruniche. Dess huvudsakliga mål är att samla in varje meddelande och omnämning av ditt varumärke på olika sociala nätverk till ett system från vilket du kan kommunicera med din publik.

Den huvudsakliga fördelen med att vara en del av omnikanal helpdesk systemet är att det möjliggör för dig att se kundinteraktioner från varje kundsupportkanal på samma plats. Till detta, är varje meddelande insamlat den universella inboxen och sedan omvandlat till förenade ärenden med hybrid ärende strömmen.

What is social media customer service   kópia
How to choose social support system

Hur väljer man ett social support system?

Om du har bestämt dig för att börja stödja din sociala media publik utanför specifika nätverk, vill du kanske skriva ned alla krav för systemet. I den första ronden, bör du kolla om du bör flytta din e-post kommunikation till samma ställe, där du kommer att ta emot sociala media meddelanden.

Efter det, vill du kanske överväga att erbjuda livechatt support, addera en ingående callcenter, eller ge självservice support via en kunskapsbas. Sist men inte minst, du vill kanske ha en plattform som en kundportal, var användare kan hitta alla sina förfrågningar, ställa frågor till ett forum, ge förslag på förbättringar och ge feedback.

Tveka inte, prova LiveAgent idag

LiveAgent är den mest recenserade och rankad #1 helpdesk mjukvara för SMB 2020. Det finns skäl för det. Vi ger helpdesk mjukvara i världsklass, som skapar en smidig upplevelse för ditt kundservice lag och kunder detsamma. Prova LiveAgent idag med vår gratis 14-dagars prövoperiod, eller prova vår gratis version av LiveAgent. Vi kommer att bli glada som får dig som kund.

Don t hesitate, try LiveAgent today
Social media support comparison

Sociala media support jämförelse

Om du letar efter det bästa helpdesk systemet med sociala media support, att jämföra olika alternativ är ett måste. Multikanals helpdesken innhåller så mycket mer än just sociala media kopplare. Även om du inte behöver varje funktion, att ha ett alternativ att kunna addera vissa kanaler medan ditt företag växer är nödvändigt.

Vad säger siffrorna om sociala media support?

ticketing email ticketing

Sociala media support

65% av människor i åldern 18-34 tror att sociala media är en effektiv kanal för kundservice. Microsoft

 

Speed o meter

Svarstid

48% av konsumenter förväntar sig ett svar på sociala media frågor och klagomål inom 24 timmar. Statista

 

Connect favourite VoIP provider and contacts

Smidig upplevelse

Över 50% av företag rapporterar att en av de mest kritiska kund problemen är att “ge en smidig kundupplevelse genom flera kanaler.” Incite Group​

call center cloud based call center software

Digital vs röst

57% av kunder skulle hellre kontakta företag via digitala media som e-post eller sociala media hellre än att använda röstbärande kundsupport. Ameyo

Brand loyalty stems from good service

Varumärkeslojalitet kommer från god service

Vänliga anställda eller kundservice representanterär vad som gör en minnesvärd upplevelse som orsakar att kunder stannar med ett varumärke,  för 73% av kunder.

Att ge den upplevelsen kan vara lätt om du vet vad det innehåller. Enligt Shep Hyken, en expert i kundservice, kundsupport representanter bör svara i god tid, på ett personligt sätt och aldrig glömma att ställa fler frågor. Till exempel, om en kund ber dig att lösa deras problem snabbt, fråga dem hur snabbt för att möta deras förväntningar.

Kom ihåg, lojala kunder ökar omsättningen för att de tenderar att köpa mera.

Alla supportkanaler under ett tak

LiveAgents sociala media kundservice mjukvara integrerar med flera kommunikation kanaler och erbjuder nära 200 funktioner.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

FAQ

Vad är sociala media kundservice?

Sociala media kundservice ger kundservice till kunder eller potentiella kunder via social media plattformar som Facebook, Instagram, eller Twitter. Sociala media kundservice inkluderar att svara på direkta meddelanden, kommentarer och omnämningar inom en 24 timmars period.

Hur använder man sociala media som ett verktyg för kundservice?

Det bästa sättet att använda sociala media som ett verktyg för kundservice, är att behandla dina sociala media kanaler som du skulle med ett officiellt ärende från en kund. Ge snabba, ärliga, snälla och kunniga svar till meddelanden, kommentarer eller omnämningar.

Vad är sociala media kundservice mjukvara?

Sociala media kundservice mjukvara är den del av en helpdesk lösning. Det möjliggör för dina kundrepresentanter atts vara på dina kund förfrågningar snabbt från ett gränssnitt. Som ett resultat, de behöver inte byta mellan plattformar för att svara. Mjukvaran kan förhindra kundfrustration och missnöjdheten eftersom du aldrig missar några kundförfrågningar. Att vara närvarande och svara snabbt är viktigt för att bygga kundrelationer SoMe plattformar. Med den här sociala media kundservice lösningen, du kan bygga kundlojaltitet effektivt direkt.

Varför är LiveAgent ideal för sociala media kundservice?

LiveAgent kopplar samman med flera sociala media plattformar. Till exempel, närhelst du får en kommentar eller omnämning på en post på Instagram, får du ett ärende i LiveAgent. Detsamma är det med Twitter. Mer därtill, du kan koppla Viber och Facebook.

Varför är sociala media viktigt för kundservice?

Social media är viktigt för kundservice eftersom det låter företag interagera med sin publik. Företag kan lätt uppdatera sina kunder kommande händelser, försäljning eller förändringar. På samma sätt kan kunder kontakta företag med frågor, kommentarer eller klagomål. Om kundfrågor förblir obesvarade, kommer inte kunder tveka över att göra sina inköp någon annanstans.

You Will Be in Good Hands!

Do you know what Huawei, BMW, Yamaha and O2 have in common? You guessed right… LiveAgent!

Try it now for free No Credit Card Required

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×

Schedule a one-on-one call and discover how LiveAgent can benefit your business.

We’re available on multiple dates

Schedule a demo