Free Trial

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Fånga mer säljkontakter med livechatt.

Ta kund engagemeng
till nästa nivå med LiveAgent

  • ✓ Ingen startavgift    
  • ✓ Kundservice 24/7    
  • ✓ Inget kreditkort behövs    
  • ✓ Säg upp när som helst
Använd av
logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc

Hej, jag är John, hur kan jag hjälpa dig?

Jag skulle vilja kolla min order status.

Inga problem, vänligen ge mig ditt order ID.

Mitt order ID är GQ34566Upptäck den snabbaste livechatten på marknaden

Livechatt mjukvara av LiveAgent är snabb, pålitlig, gör ditt företag mer vinstgivande, och hjälper din kunda support lag att vara mer produktiva.

Skapa direkta kopplingar med proaktiv livechatt mjukvara

Använd livechatt mjukvara för att konvertera hemsides besökare till betalande kunder inom några sekunder. Drivna av automatik, smarta chatt ledningsalternativ möjliggör för användare att chatta med agenter som är de mest lämpliga att ge dem rätt hjälp.

logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
logo esky color
slido green
Peter Komornik

LiveAgent kombinerar excellent livechatt, ärenden och automatik som låter oss ge exceptionell support till våra kunder.

Peter Komornik, CEO
logo slido black

Smidig hemsides integration

LiveAgent byggdes för att spara din värdefulla tid. En lätt (kopiera & klistra in) integration kopplar ihop dig med dina kunder inom sekunder. LiveAgent leder nya inkommande chattar till de rätta medlemmarna i ditt arbetslag och anpassar sig dynamiskt efter online chatt tillgänglighet när dina agenter loggar in och ut under sitt skift.

Vad är livechatt support mjukvara?

Livechatt support mjukvara är en kärnfunktion i en komplex helpdesk mjukvara som låter dig ha live kommunikation med ett företag på ena sidan och en publik på den andra. Med LiveAgent kan du installera livechatt modulen (eller med andra ord livechatt widget) på din hemsida på mindre än en minut och börja prata med dina kunder och prospekt.

Live Chat Software by LiveAgent

Vilka typer av livechatt mjukvara erbjuder LiveAgent?

Livechatt representerar vanligtvis en chattlösning bara, dvs kommunikationen är bara via meddelande kanaler. Men, chattlösningar kan också inkludera röst och video komponenter. Vad betyder det? Jo, förutom att förse klassisk chatt service, kan ditt företag också erbjuda en videochatt.

Video chat är ett utmärkt tillägg till webbchatt. Det möjliggör för dig att effektivt lösa problem genom att dela skärm, vilket är rätt hjälpsamt i service-orienterade industrier.

Hur fungerar livechatt appen?

Webbchatt mjukvara är en kund kommunikations plattform som låter smidig kund kommunikation med kundsupport lag. När kunder når ut genom chattapplikationen, får dina agenter ett nytt ärende i LiveAgents universella inbox. Som ett resultat, agenter kan svara direkt och förbättra kund engagemang.

Varför företag använder live hjälp chatt mjukvara

Dina kunder letar efter omedelbara svar till sina frågor. Livechatt är ett av de snabbaste sätten att koppla ihop med dem.

Increase icon

Öka försäljningen

Undrar du varför så många besökare lämnar din hemsida utan att bli kunder? Prata med dem live och få deras uppmärksamhet.

Tachometer icon

Förbättra nöjdheten

Lös alla dina kunders problem innan de blir upprörda och letar efter alternativ. Förbättra dina kunders upplevelser med dina produkter.

Euro

Minska kostnaderna

En livechatt agent kan hantera flera kunder på samma gång. LiveAgent förbättrar din produktivitet och kundnöjdhet.

Vi återskapade sättet företag chattar med kunder

Se hur vi integrerar livechatt till en enda omnikanal kommunikationsplattform. LiveAgent är en kundsupport mjukvara som erbjuder alla de vanliga livechatt funktionerna du kommer att behöva och förutom det, inkluderar vi många unika specialiteter du inte hittar i någon annan mjukvara. LiveAgents hemsides chatt funktion har helt enkelt allt.

Ge dina kundsupport en boost med våra avancerad funktioner

Starta upp regler som automatiskt bjuder in besökar att chatta online och omvandlar besökare till kunder. Proaktiv chatt inbjudningar låter dina agenter kontakta besökare genom en chatt widget. Chatt notifieringar förbättrar kundlojalitet eftersom kundinteraktionen är snabb och effektiv. Lär dig mer…

tour 03

Se dina besökare när de flyttar genom din hemsida och interagerar med dem. Hemsides övervakningsfunktionen låter dig se kundens resa, specifikt det URL de är på. Om det behövs, kan ditt kundservice lag kontakta en potentiell kund när som helst. Lär dig mer…

Låt dina agenter förbereda sina svar innan kunden skickar sitt initiala meddelande. Den här funktionen låter ditt försäljningslag få en snabb titt på chattmeddelandet medan kunden skriver det. Som ett resultat, dina försäljningsrepresentanter kan ge direkta lösningar och förbättra användarens upplevelse. Lär dig mer…

Ger du support i flera språk? LiveAgent möjliggör för dig att välja ett föredraget språk för din chatt box så du kan förse en stjärnklar chatt upplevelse. Lär dig mer…

Priser du har råd med

LiveAgent erbjuder den bästa värdet för dina pengar i livechatt mjukvaru världen.

Ärende + Chatt

Ärende + Chatt

Livechatt funktioner i topp standard helpdesk funktionalitet.

Ärende + Chatt

Allt-inklusive

Varje ärende och livechatt funktion utvidgt med inbyggt callcenter.

$39/mån
How to choose the right live chat software

Hur man väljer den rätta livechatt mjukvaran

Livechatt verktyget är närvarande i många lösningar, men vad du skulle leta efter är de avancerade chatt funktionerna som integrerar till ett komplext kundservice ecosystem. Välj från 4 planer beroende på dina behov. Om du vill kunna använda livechatt appen, är vår Ärende+Chatt plan vad du ska gå till. Allt-inklusive planen erbjuder också en inbyggd moln  callcenter och video samtal mjukvara och har möjligheten att hämta social media poster till LiveAgent.

Livechatt som en del av helpdesk mjukvara

LiveAgent erbjuder avancerad helpdesk mjukvara funktioner inklusive ett kraftfullt ärendehanteringssystem med automatik, sociala media integrationer med Instagram och Facebook, ett callcenter och ett supportcenter. Vi har mer än 180 helpdesk funktioner tillgängliga just nu!

tour 03

Fördelar med att använda en livechatt mjukvara

Increase icon

Öka omsättningsnivåerna

Att välja den rätta livechatt support mjukvaran kan leda upp till 29% ökning av omsättningsnivåerna.

Decrease icon

Minska svarstiderna

Drastiskt minska lösningstiden för inkommande kundservice förfrågningar.

Cart icon

Reducera kundvagns övergivande

Förbättra handelsupplevelsen av dina kunder genom att ge hjälp i realtid.

Alla supportkanaler under ett tak

LiveAgents livechatt mjukvara integrerar med flera kommunikationskanaler och erbjuder nästan 200 noterbara funktioner.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

FAQ

Vad är livechatt kundservice?

Livechatt förser en snabb väg att kommunicera på med din klient eller kund. Den låter dig svara på dem direct och ge dem nöjd omsorg. Livechatt är egentligen ett enkelt chattfönster där en klient och en kundvårds agent kommunicerar för att lösa ett specifikt problem om en produkt eller tjänst som ett företag förser med. Det är ett av manga sätt att ge kundsupport.

Hur fungerar livechatt?

Livechatt låter en kund att direct kontakta en kundsupport agent. När en kund kopplas med en agent via livechatt, blir kommunikationen omedelbar. Livechatt eliminerar behovet av att vänta på ett svar för lång tid. En klient kan kontakta en kundvårdsagent genom att klicka på en chatt knapp på din hemsida. Klienter fyller i ett enkelt formular och börjar sin chatt conversation med kundsupport agenten direct. Livechatt är egentligen ett chattfönster var en kund och agent kommunicerar för att lösa problemet.

Varför behöver du en livechatt?

Livechatt behövs för att förse med direkt kundsupport för dina klienter. Livechatt är en av de snabbaste och mest bekväma sätten för att låta dina klienter att kontakta dig snabbt. Genom att förse dem med ett snabbt sätt att kontakta dig, kan du öka din omsättning. Kunder uppskattar alltid ett snabbt svar på sina förfrågningar och detta ökar i sin tur deras lojalitet och nöjdhet. En lojal och nöjd kund är alltid mer benägen att köpa från dig i framtiden och behålla ditt företag verksamt.

Ökar livechatt försäljningen?

För att ge snabb och effektiv kundsupport håller dina kunder glada och lojala till ditt varumärke eller företag. Människor i dagens värld är inte tålmodiga nog att vänta på opålitlig support. Genom att ge support snabbt, kan du öka antalet lojala kunder som är mer benägna att köpa din produkt eller tjänst i framtiden.

Hur får jag livechatt på min hemsida?

Livechatt mjukvara låter dig lätt anpassa förskapade knappar eller skapa din egen. Efter att du anpassat den, allt du behöver göra är att integrera knappen via placering (kopiera-klistra in) av en genererad kod före din sida.

Vad är en livechatt på en hemsida?

Livechatt är en funktion som möjliggör för kunder att koppla ihop och chatta med företag i realtid. För att chatta med ett företag, bara hitta chattknappen på deras sida och börja skriv.

Kommer jag någonsin behöva betala för att använda mjukvaran?

I LiveAgent, ger vi ett gratis konto med begränsningar förevigt. Vi erbjuder också en 14-dagars gratis prövoperiod för alla våra prenumerationer. Men efter prövoperioden är över, blir du inte fakturerad. Den slutar bara. Men, om du vill fortsätta använda prenumerationerna efter det, behöver du fylla I dina kreditkortsuppgifter. Betalningen sker enligt vår prisplan.

När är det läge att investera i livechatt mjukvara?

Livechatt mjukvara är alltid ett bra val när du försöker ligga före dina konkurrenter. Om du har ordentligt med hemsides trafik och du skulle vilja ge realtids support, då är livechatt det som behövs oavsett hur stort eller litet ditt företag är.

Vilka är fördelarna med livechatt mjukvara?

Livechatt mjukvara har manga fördelar, men de huvudsakliga är; ökad försäljning, bättre kundupplevelser, förbättrad kundnöjdhet ocoh effektiv kundservice arbetsflöde.".

Vilka är de mest vanliga funktionerna med livechatt mjukvara?

De mest vanliga livechatt funktionerna inkluderar sparade svar, pro-aktiva chatt inbjudningar, chatt överföring, spårning av hemsidesbesökare, chatt analys, obegränsad chatt historik och ärendedistribution.".

Hur kan jag bli en bra livechatt agent?

För att bli en bra livechatt agent, behöver du vara vänlig, tålmodig, kunnig, ordentlig, vara villig att hjälpa och tidseffektiv. Som en bra livechatt agent, måste du se till att dina kunder alltid upplever bra kundservice.

You Will Be in Good Hands!

Do you know what Huawei, BMW, Yamaha and O2 have in common? You guessed right… LiveAgent!

Try it now for free No Credit Card Required

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×

Schedule a one-on-one call and discover how LiveAgent can benefit your business.

We’re available on multiple dates

Schedule a demo