Free Trial

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Stärk kunder med direkta svar

Skapa vackra kunskapsförvar & FAQs med lätthet.

  • ✓ Ingen startavgift    
  • ✓ Kundservice 24/7    
Använd av
logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
Knowledge base software animation
Knowledge base background

Kunskapsbas mjukvara för bättre självservice

Kunskap är makt. Stärk dina kunder att hjälpa sig själva och gör den dagliga rutinen för dina agenter lättare genom att skapa en smart och anpassningsbar kunskapsbas.

LiveAgent är den mest recenserade och #1 rankade helpdesk mjukvaran för SMBs 2020. Var närmare dina kunder och hjälp dem snabbare med LiveAgent.

Vad är en kunskapsbas?

En kunskapsbas  är en enda källa med institutionell kunskap som ditt företag förser till kunder 24/7 utan att begära kundinteraktioner. Det är i huvudsak en katalog full med innehåll, som kan hjälpa dina kunder att felsöka sina problem eller hitta information/lösningar som de letar efter.

Nuförtiden är det ett ganska populärt verktyg att svara på vanliga frågor, så kunder inte behöver kontakta agenter och vänta i kö i onödan. Istället, agenter kan helt enkelt svara på repetitiva frågor genom att skapa artiklar för kunder.

LiveAgents kunskapsbas är en del av en självservice portal. Dvs, du kommer inte bara skapa kunskapsbas artiklar utan du kan också skapa forum och låta dina kunder spåra sin förfrågan status och historik.

En kunskapsbas är en del av en komplex kundportal

Fyll din kunskapsbas med formulär, kundfeedback rutor och dra fördel av en obegränsad ärende historik.

Peter Komornik

LiveAgent kombinerar excellent livechatt, ärendehantering och automatik som låter ossge exceptionell support till våra kunder.

Peter Komornik, CEO
logo slido black

4 lätta steg för att starta upp din kunskapsbas mjukvara

En kunskapsbas plattform kan spela en viktig roll i din översiktliga kundsupport.

Vilka är de avancerade funktionerna med en kunskapsbas?

internal knowledge base

Intern kunskapsbas

Kunskapsbas artiklar är ett bra sätt att förse dina kunder med självservice 24/7. Men, vad händer om du vill kunna erbjuda samma sak till ditt interna lag? LiveAgent täcker upp för dig.

LiveAgents interna kunskapsbas funktion låter dig anpassa ett online bibliotek som innehåller information om att komma ombord processen, företagskunskap, händelser, priser, ny marknadsföring etc.

Den interna kunskapsbas fungerar på samma sätt som den för dina kunder. Så, du kan kategorisera ämnen snyggt och ha en sök-ruta så dina anställda kan se relevant innehåll omedelbart.

Att ha en intern kunskapsbas verktyg inte bara förbättrar dina anställdas produktivitet och arbetsflöden men också möjliggör att din kundservice lag kan ge professionell assistans utan några förseningar.

Forum

LiveAgents forum är ett kraftfullt verktyg för kunskapsdelning mellan kunder. Det är en excellent plats för kunder att engagera sig och hjälpa varandra felsöka sina problem och få direkta svar.

Mer därtill, företag kan också skapa interna forum, vilka förbättrar lag samarbete signifikant. Till exempel, det interna forumet kan vara ett excellent medium för att diskutera lösningar och förslag med kollegor. Vidare, de anställda kan se föregående frågor som kollegor redan kan ha besvarat.

Customer Forum in Customer portal software - LiveAgent
Feedback & suggestions feature in help desk software - LiveAgent

Feedback & fördelar

Feedback är en essentiell och oundviklig del av varje företag. Även om du inte inte vill det, är det fortfarande där. Ditt företag borde alltid se användar feedback som ett verktyg för att förbättra service/produkter och växa. Mer därtill, att låta dina kunder ge feedback och förslag får dem att känna sig hörda, vilket leder till förbättrad kund lojalitet.

LiveAgent erbjuder en mycket anpassningsbar och lätt att använda feedback knapp, en annan kraftfull funktion som uppmanar besökare att ge feedback/förslag. På det här sättet visar ditt företag att det är öppet för kund feedback och vill sträva efter att möta kunders behov.

Sök widget

Det är viktigt att ha en kraftfull sökmotor bar så att dina kunder kan hitta information snabbt och lätt. Organisera din kunskapsbas kategori för kategori är ett bra sätt att göra det lätt att söka, men de flesta kunder kommer inte ta den tiden att göra det bara för att hitta relevant artikel.

Vidare, det är viktigt att komma ihåg att ha hög kvalitet på innehållet i kunskapsbas artiklar inte är nog. Om besökare inte kan hitta det rätta innehållet, är det stor chans att de kontaktar dina kundrepresentanter i onödan. Så, underskatta inte kvalitet sök funktionalitet inuti kunskapsbasen och kolla LiveAgents lätt att använda sök-bar med flera anpassade alternativ.

Search widgets feature in Customer portal software - LiveAgent
Liveagent dashboard

Användarvänlig instrumentbräda

Att ha en effektiv kunskapsbas är om att hjälpa klienter med relevant innehåll. Men, du bör inte glömma dina egna medarbetare också. Att ha en användarvänlig instrumentbräda i ett kunskapsstyrnings verktyg är annan nyckelfunktion, som lätt missas.

LiveAgents gränssnitt låter dina agenter skapa nya artiklar med lite eller ingen träningstid alls. Redo att prova? Prova den gratis demon och se själv.

Kategorier

Den hela poängen med att skapa en online kunskapsbas mjukvaru lösning är för att göra det lätt sökbart. Men, ju mer innehåll ditt företag gör, desto mer kan det bli kaotiskt. Som ett resultat, LiveAgent låter dig skapa kategorier så dina kunder och du inte går vilse i innehållet.

Customer loyalty and retention - Knowledge Base - LiveAgent
Attachment in articles feature for Knowledge base articles - LiveAgent

Bilagor

Kundservice avdelningar behöver ofta dela filer och bilagor med kunder, som t ex PDFs eller video instruktioner. Detta är varför det är så fördelaktigt att ha en kunskapsbas styrnings mjukvara som möter sådan funktionalitet – så du inte längre behöver gå igenom trasslet med att skicka ett Google dokument genom Google drive till en kund. Istället kan du helt enkelt skapa en relevant artikel, som också inkluderar en fil med en bilaga.

Multi-kunskapsbas

En multi-kunskapsbas kommer lätt till hands om ditt företag säljer flera produkter, varumärken eller förser med flera självständiga tjänster. Ett enkelt LiveAgent konto ger dig möjligheten att skapa obegränsade kunskapsbaser, med varje av dem har sin unika design, inställningar och innehåll.

Ge dina kunder den kunskap de vill ha med vackra guider.

Multi knowledge base feature in Customer portal software - LiveAgent
Attachment in articles feature for Knowledge base articles - LiveAgent

Kraftfull WYSIWYG redigerare

Att skapa en kunskapsbas behöver inte vara svårt. Allt du behöver göra är att skapa specifika kategorier för att göra din kunskapsbas lätt att navigera. Sen, fyll in dessa kategorier med innehåll, genom att använda den inbyggda WYSIWYG redigeraren. Styla innehållet med dina föredragna rubriker, färger, stilar och bilder för att skapa en bättre struktur för dina artiklar. Att vara tillgänglig och tillmötesgående behöver inte vara svårt.

En rättvis kunskapsbas mjukvara

Kunskap är makt. Men, att leverera det till dina kunder behöver inte kosta dig hundratals dollar. Vår prissättning är byggt med detta i tanken och det är varför kunskapsbas systemet är en del av vår billigaste plan.

Ärende

Ärende

För små företag och professionella marknadsförare

$15/mån
Ärende

Ärende + Chatt

För medium-stora företag och professionella byråer

$29/mån

LiveAgents andra kärnfunktioner

Kunskapsbas portal är bara toppen på isberget. Nå din fulla potential med LiveAgents multi-kanals heldpdesk mjukvara.

Med LiveAgent, kommer din e-post, chattar, samtal och sociala media omnämningar hamna i en universell inbox. Läs mer…

Livechatt support är en nyckel ingrediens till en framgångsrik kund uppköps strategi för vilket företag som helst. Läs mer…

Bygg ett virtuellt callcenter som en del av din multikanal helpdesk lösning. LiveAgent centraliserar telefonsamtal från din hemsida eller landlina till en enda plats. Läs mer…

Integrera dina sociala media profiler till LiveAgent och svara på kommentarer, privata meddelanden eller tweets direkt från ditt konto. Läs mer…

Över 30,000 företag kan inte ha fel

Se våra succéhistorier och vittnesmål för att få reda på hur LiveAgent kan boosta din kundsupport och öka glädjen hos dina företags partners.

Varför ett kunskapsbas system?

70% av kunder föredrar att leta efter svar före de kontaktar kundservice. Starta upp en kunskapsbas med bara några klick, skapa kategorier och artiklar och anpassa det till ditt företags design utan kodning med bara några få klick.

Business pages

Företagsfördelar

Var hjälpsam även offline

Smidig kundservice och vård

Intern kunskap inom företaget

ticketing software powerful collaboration

Kundfördelar

Tillgänglig 24/7

Möjlighet att få svar på egen hand

Den snabbaste kundsupporten

Person speaking multiple languages

Multi-språk support

Om ditt företag verkar internationellt, kan det vara en utmaning att ge support utan att anställa extra kundsupportsagenter. LiveAgents kunskapsbas lösning är ett utmärkt sätt att erbjuda ett självservice alternativ 24/7 i flera länder.

Varför behöver företag
en kunskapsbas lösning?

Du känner dina kunder bäst. Ge dem den information de behöver och fokusera på deras nöjdhet.

Clock icon

Otålmodiga kunder söker hjälp

Välskrivna kunskapsbas artiklar ger den snabbaste hjälpen till dina kunder. Skriv ett förslag, designa och redigera alla kunskapsbas artiklar med en WYSIWYG redigerare.

Lost icon

Borttappade och förvirrade kunder

Borttappade kunder kan falla bort. För att förhindra det, skapa FAQs (frequently asked questions, dvs ofta ställda frågor) och tekniska produkt guider som en del av din support portal.

Clock icon

Överfull kundsupport

Vill du kunna ge stjärnklar kundservice med begränsade resurser? Minska högen med inkommande e-post och chattar genom att skapa en kunskapsbas.

Vad är kunskapsbas mjukvara?

Kunskapsbas mjukvara eller ofta kallad support dokumentation mjukvara fångar, förvarar coh delar alla dina viktiga data på en enda plats, vilket är lätt att nå för dina kunder. Den här online självservice databasen förser med den snabbaste och mest bekväma hjälpen till den som letar efter information om dina produkter.

Eftersom det stödjer dina kunder även när dina agenter inte är online, kan en väl organiserad kunskapsbas spara ditt företag tonvis med resurser.

What is knowledge base software
Knowledgebase customization in Customer portal software - LiveAgent

Hur väljer man det rätta kunskapsbas verktyget

Anpassnings alternativ, möjligheten att skapa organiserade strukturer, och att addera nytt innehåll lätt är bara några av de huvudsakliga komponenter som företag funderar på när de väljer det rätta kunskapsbas systemet. Välvald mjukvara för kunskapsstyrning bör integrera smidigt till dina andra kundsupports kanaler och ge en smidig upplevelser till dina kunder. Kunskapsbas mjukvara av LiveAgent är en del av kundportalen, vilket är en del av multikanals helpdesk mjukvaran.

Kom med i klubben för framgångsrika företag

Kom med tusentals företag som litar på LiveAgent att dela deras kunskap med sina kunder.

logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
logo esky color
slido green
winners ao2o

Alla support kanaler under ett tak

LiveAgents kunskapsbas mjukvara integrerar med flera kommunikation kanaler och erbjuder nästan 200 funktioner.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

FAQ

Vad är kunskapsbas verktyg?

Kunskapsbas verktyg är verktyg som möjliggör för dina kunder att hitta svar på sina frågor utan att behöva kontakta ditt kundsupport lag. Kunskapsbas är grundat på företags hemsida i formen av FAQ, forum eller hur man gör-artiklar.

Vad är kunskapsbas styrning?

Kunskapsbas styrning är en mjukvara designed att styra databaser och stödja dina användare. Kunskapsbaser förser med hur man gör-artiklar, FAQs och forum.

Hur bygger man en kunskapsbas?

Det första steget med att bygga en kunskapsbas är att bestämma vilken information du vill ha i det. Sedan, bestäm strukturen på det och börja skriva dina första artiklar. Addera bilder som skärmbilder eller instruktionsvideos för att göra ditt innhåll mer användarvänligt. Addera FAQs och forum. Publicera din kunskapsbas och få feedback och förslag från dina användare för att se vad mer kan läggas till.

Vad är en kunskapsbas mjukvara?

Kunskapsbas mjukvara är en del av en complex helpdesk lösning. Det är en form av självservice för dina hemsidesbesökare/kunder. Mer därtill, ditt företag kan skapa artiklar, forum och förslagslådor för att förbättra CX till maximum potential.

Hur skapar du en kunskapsbas i LiveAgent?

Varje konto kommer med ett gratis kundportal/kunskapsbas exempel som du kan helt och hållet anpassa baserat på dina preferenser. För att anpassa, navigera till kundportal>General>Settings.

Varför är kunskapsbas viktigt?

Kunskapsbaser är viktiga eftersom de reducerar arbetsbördan på kundservice agenter och sparar tid för kunder. Istället för att man måste kontakta företag och vänta på svar, kan kunder direkt hitta det svar de söker online utan att behöva kontakta någon.

You Will Be in Good Hands!

Do you know what Huawei, BMW, Yamaha and O2 have in common? You guessed right… LiveAgent!

Try it now for free No Credit Card Required

Our website uses cookies. By continuing we assume your permission to deploy cookies as detailed in our privacy and cookies policy.

×

Schedule a one-on-one call and discover how LiveAgent can benefit your business.

We’re available on multiple dates

Schedule a demo